Post by micadampiade on Feb 17, 2022 16:26:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ xal artırmaq hack ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Mən robotlar hazırlamağı sevirəm və bunun üçün əlavə tapdım və onu sevirəm.
Oyununuzu təkmilləşdirin, bu yaxşıdır, lakin pulsuz şanslı fırlanma kilidlidir
Bu oyun axmaqdır
Çox gözəl robotların birləşməsində ən yaxşı oyunu indi yükləyin
Merge Plane Robots - Idle Game 休閒 lokx
Ttttttgg sizdən əvvəl
Merge Plane Robots - Idle Game Priložnostne dxge
Ancaq daha çox döyüşə ehtiyacı var, amma bu, yaxşı oyundur!
Oyun hər hansı digər sözlə oyuna bənzəyir, onlardan biri istisna olmaqla, hər hansı bir oyuna bənzəyir ki, onlardan biri kiçik avtomobilin kuzovunda Optimus primein başı var, həqiqətən gülməlidir bütün personajlar gülməli zəhmlidir və mən oyunu çox sevirəm, heç birini görməmişəm. reklamlar, amma yəqin ki, nə vaxt oyunda olsam edəcəyəm, nə vaxtsa oyuna daha çox daxil olsam, zəhmlidir, mütləq oynamağı tövsiyə etdim, bu, asan sürətlidir və siz mənim etdiyim tək şeyə başlasanız, həqiqətən də çox uzağa gedə bilərsiniz' t kimi tutorial edir
Çox vaxt itirməkdir
Həqiqətən əyləncəli 💚💚💚
Bu oyun sökükdür
Oynamaq tez və əyləncəlidir, lakin yeni cəbhə açdığınız zaman davam etməzdən əvvəl uzun müddət gözləməli olacaqsınız
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı birləşmə oyunudur, amma düşünürəm ki, onu yaradan insanlar daha çox pul qazanmağın bir yolunu tapa bilərlər.
Reklam izləmə simulyatoru və 10-dan çox digər oyunun surəti.
Roblox Aventura vwoa
Çox gözəl oyun çox xoşuma gəldi.Gözəl birləşmə oyunu
Əla
Oyun yang bagus
Idk
Tiroid hormon səviyyələri istifadə edilmişdir
Oyun əyləncəlidir və o, vaxt və hər şeyi öldürür, lakin sözün əsl mənasında hər 2-ci bot alışında təkmilləşdirmə və ya çoxalma tələb olunur, siz hər hansı digər birləşmə oyunu kimi spam göndərə bilməzsiniz
Merge Plane Robots - Idle Game Опуштене ndw
Birləşmə robotu həqiqətən asandır Düşünürəm ki, bəlkə daha maraqlı şeylər əlavə etməlisiniz, o qədər də maraqlı deyil, sadəcə olaraq robotu vurun və birləşdirin. Oyunu bəyənmirəm, çünki çox asandır
Nifrət edəcəyimi düşünmürəm Sürəti sevirəm və robotlar sürətlidir
Bu oyun dəhşətlidir, onları başqa insanlarla döyüşdürün, bu, maşınların boş qalması kimi bir şeydir, birləşir, eyni şey daha yaxşı bir şey edir, çünki bu oyun zibildir
Bu oyunu bəyənirəm, amma mənim üçün iki şey var ki, onun 4,5 ulduzlu oyuna çevrilməsinə mane olur; 1: adi oyunlar kimi reklamlarla 4-6 dəfə almaq əvəzinə, qazancınızı ikiqat artırmaq çox uzun çəkir və 2: proqram istifadəçi interfeysində çox pis sabitlik problemləri var. Zəhmət olmasa, bu problemləri dərhal həll edin və ya heç olmasa sabitlik problemini həll edin.
👍
Əladır 😎
ƏLİNDƏN xilas ol
çox əla. oyundu
Bu, dünyanın ən yaxşı oyunudur, onu almalısan, çünki yaxşı robotlar əldə edirsən, bəli, onu almalısan, bəli, kim olursan ol almalısan.💩😎☻😈💀👻👻👻👽🤯🤡🤥☠
Robotları daha yaxşılarına necə birləşdirdiyiniz çox gözəldir
Oyun çox çətin deyil və istəməsəniz belə, bundan sonra nə edəcəyinizi göstərən zəhlətökən əli var. Tərtibatçılar bu oyunu oynayan hər kəsin axmaq olduğunu düşünmüşdülər, ona görə də onlara onlardan daha yaxşı olduğumu göstərəcəyəm.
Yaxşı Robotları 3D-də idarə edə biləcəyiniz bir xüsusiyyət əlavə edə bilərsiniz
Bu oyun yaxşıdır, lakin bu, birləşmiş təyyarəyə bənzəyir.
Hər dəfə robot almaq istəyəndə soruşur ki, 3 qiymətli daş üçün 4 almaq istəyirəm və bu, bezdiricidir.
Mənə qismət oldu, amma yenə də oyunu oynayacağam
Sərin oyun
robotları sevirəm, ona görə də bu oyunu sevirəm
Mən bunu xoşlayıram!, mənə Transformers-i xatırladır!
Bu oyun gözəldir
Hətta onu yıxmayın, sadəcə ekrandır
Bu oyun onların ən böyüyüdür ayın ən yaxşı oyunu mənim telefonumda ən yaxşısı deyil amma deyərdim ki, dördüncü ən yaxşı oyundur, amma onu qiymətləndirməyəcəm gözəldir
Mən sadəcə oynamağı xoşlayıram!!!
NƏVƏ İCAZƏSİZ QOYDU MƏN SÖNDÜRÜM OYNAMAMIŞIM
Mən bütün robot örtüklərini və gücləndiriciləri xoşlayıram
Vizual 3, 7 yaşlı uşaq üçün əyləncə,
Yaxşı oyun deyil
Gözəl oyun deyil
gözəl
Ümumi yaxşı oyun. Bu, yalnız transformasiya edən robotlarla bağlı ümumi bir konsepsiya olsa da, mən şəxsən bu cür konsepsiyanı və transformatorların böyük bir pərəstişkarını bəyənirəm, ona görə də şəxsən bu oyundan həzz alıram. Onu pulsuz saxlamaq üçün lazım olan ümumi əlavələrə görə 4 ulduz, lakin onlar hələ də bezdiricidir.
Mənə transformatorları xatırladır, lakin bunun üçün sadəcə m pi re qrafika lazımdır
BU MƏNƏ NƏ ETMƏLİYİMİ DAVAM EDİR VƏ MƏN 10.9K İSTƏDİM İNDİ MƏNƏ NƏ EDƏCƏYİMİ SÖYLƏMƏYİ BAXIN!!!!