Post by micadampiade on Feb 17, 2022 16:32:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Hero Dash 2022 version ▞▞▞
Takže som mal tento problém, keď som spustil hru, okamžite som sa dostal na severný pól. Ale jediné postavy, ktoré som mohol získať, boli Angela a Tom. Nie je to zlá porucha, ale nie je to zábava.
Zábavné, ale visí veľa, niekedy to nehrá
Je to nekonečne úžasné, stiahnite si túto hru teraz, veľmi sa mi páči😍👏☺🙂😊😉👍
strasne to seka !
Jeto dobrahra najlepšia na svete najhoršia hra je Talking Tom Run Game
Gane je veľmi zábavné a zaujímavé. Ale dve veci, ktoré ma najviac rozčuľujú, sú po prvé, reklamy. Po druhé, čo ma hnevá, je toto: Tieto dva dni som sa snažil ušetriť na Ice bolt tom. a potom, keď som to zahral, videl som výkričník na vrchu snehovej vločky a potom som na ňu poklepal. Na tej 3× laserovej lodi bol ešte jeden a len naň ťukol, ktorý bol vpravo hore. Potom som si tie veci kúpil. Chcem vrátenie peňazí a zmení sa iba na 5 hviezdičiek, ak dostanem peniaze!😠
👎🏻👎👎🏾👎🏾👎👎🏻👎🏻👎👎🏾👎🏾👎👎🏻👎🏻👎👎🏾👎🏾👎👎🏻👎🏻👎👎🏾👎🏾👎👎🏻
Je dobré tráviť voľný čas, ale vždy sa to zastaví...neovládam svoju postavu a visí mi telefón....takže kvôli tomuto problému som dal jednu hviezdičku...prosím vylepšite to...
Táto hra je zábavná a všetko ostatné, no stále ma vytáča. Talking Tom gold run urobil to isté. Môžete to prosím opraviť??
Super hra na stiahnutie v páse
Online akčné RPG vo fantasy svete 1033 stiahnutí mobilné Zadarmo 4.9.2014 MONOPOLY ... kocky 1033 stiahnutí mobilné Zadarmo 13.2.2015 Stick Hero (mobilné)
Toto je tak SUPER HRA!❤❤❤❤❤
je to veľmi pekná hra, ale začínam byť extrémne nudná, pretože je veľmi ťažké poraziť šéfa mývala... a odomknúť ostatné postavy a mestá
toto bola moja naj hra v 5 6a7rokoch
Ahojte tvorcovia outfitov, každý hovorí, že hra angela a tom je veľmi nebezpečná, ale priatelia, zlatý beh a nakoniec táto hra nebezpečná nie je. Ale iní, všetci sú podľa nich nebezpeční. Ale páči sa mi to, ďakujem, že si to vytvoril.
Ešte som to neskúšal, hral som to na karte môjho malého bratranca a nechcel som mu brať ipad, tak som sa rozhodol stiahnuť si ho aj na iPad, ale telefón mám v júni .... .. lebo som nechcel telefón, lebo by mi praskol displej ako na iPade
My Talking Tom 2 – Aplikácie v službe Google Play
Milujem túto hru, ale vždy visí a ak sa ju pokúsim znova otvoriť, vypne sa
Quiz: Логотип гра Вікторини zzf
Páči sa mi táto hra. Môjmu bratovi sa táto hra páči viac ako mne. Je to veľmi roztomilá a svižná hra!
Veľmi dobrá hra, ale taká oneskorená, opravte oneskorenie čo najskôr
Talking Tom Hero Dash Aksi dlb
Táto hra je dobrá, ale dôvod 3 hviezdičiek je ten, že pokladňa môže mať naraz iba 3 truhlice, ale ak hráme hru, postavy zasiahnu mývalov a niekedy zasiahne viac ako 50 mývalov a truhly nedostaneme ako naša odmena za zasiahnutie mývalov.
Talking Tom Hero Dash ஆக்ஷன் imp
je to naj naj hra lepšiu hru som nikdy nehral až na roblox
Talking Tom Hero Dash Actie aii
Zábavné, ale... Neohrabané ovládanie s množstvom reklám, niektoré nevhodné, za ktoré ich nemôžem viniť, ak je to prispôsobené. Je to čudné počúvanie skupinovej reklamy, ktorá je jednoznačne určená pre dospelých, ktorí hrajú, zatiaľ čo môj syn sa snaží hrať
Ďakujeme, že ste zmenili doplnok! Toto je moja obľúbená hra!!! Toto je pre všetky vekové kategórie! 1 sekunda do 19346 miliónov storočí alebo nekonečné číslo!!!! Milujem VŠETKY hry outfit 7 a jedného dňa ich zoženiem všetky!!! Každý jeden!!!!! Ak niekto, NIEKTO niekedy povie: "Ach nie! Prečo som to nainštaloval?" Alebo "Nenávidím túto hru!!!" Nepočúvaj, pretože milujem túto hru!!! Tak skvelé... Je to zadosťučinenie opravovať mestá a tiež zachraňovať VŠETKY ostatné, táto hra je skvelá! Mal by dostať nekonečný počet hviezdičiek...! 🐈
V novej aktualizácii je chyba. Nepustí ma, rok narodenia a stále sa vracia na hlavnú stránku. Opraviť to!
Talking Tom Hero Dash Δράση uan
Neznášam túto hru.!!! kedykoľvek som hral, je to mimo kontroly Už som si nainštaloval svoju hovoriacu Angelu a svojho rozprávajúceho Toma, ale nerád tu hovorím Tom, pretože sa to môže pokaziť, prosím vyriešte tento problém, aby som vám mohol dať päťhviezdičkové hodnotenie. tiež outfit 7 táto hra je najhoršia Skúšal som to príliš veľa krát pridávajú pop pop, zasekne sa to bla bla bla zavrie sa to hovorí, že nereaguje zatvorte aplikáciu, opravte to, prosím, mal by som to ohodnotiť nula hviezdičkami a keby som bol, opravte to teraz !!!!!
Je to úžasná hra, ale po určitom čase sa nudím. Preto nie som spokojný s touto aplikáciou a ODINŠTALUJEM aplikáciu. Môj návrh je, že môžete pridať ďalšie udalosti.
Je to dobrá hra, ale zakaždým, keď ju načítam, stále sa mi spúšťa, pretože stále hovorí, že aplikácia sa musí znova otvoriť
Milujem túto hru, ale problém je v tom, že keď dokončíte všetky mestské kostýmy a odomknete kostýmy, nemáte čo robiť. Takže prosím inzerujte viac miest a oblastí😁😁😁😁❕
Super hra XDDDDDDDDDDDD😂😂😂😂
Giyi
Milujte hru. Zatiaľ je všetko dobré. Možno bude potrebné trochu upraviť ovládanie pre skákanie vysokou rýchlosťou. Treba sa hrať trochu dlhšie.
Je to pekná hra, ale po 1 alebo 2 mesiacoch som sa začal nudiť, pretože nedostaneme peniaze ani drahokamy. Prosím, neinštalujte túto hru👎🏾, myslím, že by to bolo užitočné. A nezabudnite to odinštalovať
Jeden z najzábavnejších nekonečných bežcov v okolí! Hráči sa pridajú k Talking Tomovi a jeho hrdinským priateľom na misii behať, získavať zlato a prestavať
Najbezstarostnejšia mačka sa vracia s Talking Tom Hero Dash
Je to dobré, ale reklama je stratégia, a preto som dal štyri hviezdičky, pretože herné mechanizmy sú dobré, ale začiatok je slllllloooooowwww Myslím to vážne. Odporúčam ľuďom, ktorým nevadia reklamy
Hra sa mi páči, ale reklám je príliš veľa, môžem to opraviť a robiť reklamy zadarmo 🤔🤔 Chcem peniaze zadarmo
5-znaková najviac vesta
Bola super
Skvelá hra veľmi dobrá na toho, kto túto hru vytvoril
Vyzerám na túto hru, ale jedna sťažnosť je, že otvorenie hrudníka trvá dlho, takže ma to len dráždi, inak je to dobrá herná aplikácia, akú som kedy hral
Najlepšia hra toma mam najradšej.
Ako nás sledujú cez tie kamery a kto nás sleduje?
dobrá superhrdinská verzia gold runu za mňa doporučujem
Milujem túto hru tak veľmi! Reklamy sú pre mňa v poriadku, ako sa mi to vždy stáva! Ale ďakujem vám za všetku vašu tvrdú prácu na tejto hre a oceňujem, že táto hra je priateľská k deťom a nie je pre deti nevhodná! 😇😇😇 Táto hra je u mojich detí obľúbená! Ďakujeme za úpravy a nové aktualizácie v tejto hre!
Pekná hra ! Ale pochybujem, že keď dokončíme Benovo mesto, čo urobíme správne, musíme ho odinštalovať, prepáčte, ale jeho vybavenie nie je také dobré. Myslím, že si za to stratil 2 hviezdičky.