Post by micadampiade on Feb 17, 2022 16:56:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogémy generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Hello Neighbor som hľadal 2 roky po tom, čo som ho videl na x boxe môjho bratranca. Hneď som sa do hry zamiloval! Je to také zaujímavé a napínavé. No tu nedávno, keď vás chytí Sused, zamrzne na obrazovke načítania. Aby som mohol hrať, musím odinštalovať a potom znova nainštalovať. Nie ste si istí dôvodom.
Myslel by som si, že táto hra bude zábavná, ale ani ma nepustila do dejstva 1, zobrazila by náhodné podmienky a dohody a nepustila by ma z nich, ďalšia vec je, že som túto hru nikdy nehral a vždy som chcel . TAK prosímeeeeeeee opravte mi to plsssssssssssssssssssssss
Drive Ahead! - Araba Savaşları Yarış jio
Prial by som si, aby to nebolo demo a prial by som si, aby existoval 2. a 3. akt, takže získate 1 hviezdičkovú recenziu.
Mám to aj na PC a teraz to sťahujem aby som to vyskúšal na mobile ale na PC som to celé prešiel dvakrát ale aj predĺžili vývoj plnej hry a nebolo to také dobré ako iné verzie. Spojili Alphu 2 ako act 1 pristavili pivnicu a akt 2 potom dali ako act 3 betu 3 a pristavili pivnicu a act final je tiež beta 3. To sa skoro vôbec nesnažili. Mohlo to byť oooovela lepšie ale bohužial to odflákli aj hru aj príbeh. Aj čo sa Skryť a hľadať si mysleli, že to bude dobre, keď dajú viac aktov, sklamali
Hello Neighbor Пригодницькі rbo
Nemám rád túto hru, pretože ovládanie je také divné a musíte si hru kúpiť, aby ste ju mohli hrať naplno. Pre mňa je to nie
Complete info of Hello Neighbor: Hide & Seek on PlayStation 4, release date, trailer, gameplay, critic and gamer review scores.
Hororové dobrodružné hry | Key4You.cz
Mam tam jednu vec ze mozem hrat s kamošmi ale mi to nejde ked som to zapol
Sme spokojní s aktualizáciou, ale prosím, urobte ostatné akty zadarmo ako predtým, nech sú spokojní používatelia mobilných zariadení, aspoň toto je naozaj sklamanie, že hra nie je zadarmo, teraz som nikdy neočakával, že sa to tinybuilds. Dúfam, že hra bude v budúcnosti zadarmo, pretože vidíte, že mnohí s tým nie sú spokojní, už zarábate peniaze a tiež kde je tajný sused?
Páči sa mi hra, ale je naozaj oneskorená a ovládanie je trochu nanič a to je vlastne celá moja recenzia
Hello Neighbor In Minecraft Map toto je minihra, hlavolam a zároveň ... čo to je a ako ju nainštalovať do telefónu so systémom Android, iOS a Windows 10.
Hello Neighbor: Hide & Seek for PS4 Game Reviews
Slovensko kalendár 2021 pre mobil zadarmo - APK Pure
To to hra je najlepsia na svete neni ani nudnanaj hra preto si hu stahujem lebo nemam ine hria tato hra je len Naj bombova zo vsetkich
super hra ale zvedani veci a hadzani veci su horsie
je to skvelá hra, veľmi sa mi to páči, len jeden problém s vyfarbením viem, že sa určite vyskytnú problémy, keď vaše zariadenie plne nepodporuje obsah alebo čo to vlastne je, ale sfarbenie bol spočiatku problém, ale raz som mal urobil som prvú aktualizáciu po získaní hry, sfarbenie sa vyriešilo samo, ale nechápem, ako o 3 mesiace neskôr ide sfarbenie tak, ako keď som prvýkrát dostal hru? ak viete, prečo sa to môže stať, ďakujem za každú radu
Stará verzia nie je posteľ, ale verzia 2021, kúpte si plnú verziu, opravte tento problém, ale hra nie je zlá😀😀😀
Mal som dobrú náladu, tak som sa rozhodol, že si chcem kúpiť celú hru. Potom som zistil, že to stojí rovnako ako PC, no, neplatím toľko. Inak super prístav
Hello Neighbor Приключения jmw
Prečo musí plná hra stáť 16 €
Opravte hru. Chcem znova hrať 2., 3. a 4. dejstvo
mohli by ste prosím urobiť skúšobný režim pestrejším, pretože potom bude lepšie vidieť veci.
Čítam to dookola, pretože nemôžete plánovať na žiadnom zariadení, ktoré je telefónom, tabletom, môžete to hrať iba na počítači a PC, mali by sme mať viac možností, ako to hrať, takže to prosím opravte, aby sme mohli hrať na telefóne a tablete
🎂
Ahoj tinyBuild, chcem len povedať, že vo vašej hre je všetko dobré, ale prečo musíme platiť, ak nehráme na počítači. Predávaš svoju hru v pc ale prečo v mobile milujeme ahoj sused ale nevieme si zahrať ACT 2,3,4 ČO JE SMUTNÉ NECHCEM ŽIADNE DLC PLS LEN UROBIŤ HRU ZADARMO
Dobrá hra ale nedá sa vyhrať
Hello Neighbor Seiklusmängud tya
Je to zábavné, ale je trochu smutné, že musím platiť za plnú verziu, pamätám si, že je v aplikácii zadarmo
Stiahnuť Real Gangster Crime APK pre Android - Softmedal
Hello Neighbor - Apk AMP
Je to urobiť
Hello Neighbor Cabaran mmvt
Cez všetko dobré, ale je tu chyba v úrovni 3. Keď ideme vziať gitaru do trezoru, je odomknutý. Ale ak to zopakujeme od posledného kontrolného bodu, dvere trezoru sú zaseknuté a neotvoria sa. Opravte túto chybu. Robí mi to veľa problémov.
Za pebiaze
Po zhliadnutí niektorých komentárov. Musím povedať, že v hre je to skvelá práca. Ľudia, ktorí hovoria, že to nefunguje, jednoducho neprijali prístup na začiatku hry, musíte mu povoliť prístup, ak chcete hrať hru.
Príves pre Hello Neighbor 2 je dosť divný, aby som vzbudil moju zvedavosť. Príves ukazuje, ako sa vkrádame do nejakého divného domu pre
Hello Neighbor. 2021-08-13. Go Green Call Taxi. 2021-10-29. 123 Go Green ... Widgets iOS 15 - Color Widgets. LG ThinQ. SeTracker2. Roborock. Rowenta Robots.
Nainštalovanie hry trvalo asi 20 minút, a keď sa pustím do hry, prejde pár minút a nič sa nestane a napíše mi, že aplikácia prestala fungovať. Tak som sa pokúsil hrať hru znova, robí to stále to isté. Tiež ma to prihlási do účtu Google Play, ale nič iné. Takže v podstate som strácal čas hrou, ktorá by nefungovala. Toto je najhoršie hodnotenie, aké som kedy hre dal, nesťahujte ju.
Úžasná hra
Bolo to úžasné, mám len 12 rokov a viem, že by som mohol mať zlý vkus na hry, ale je tu len jeden problém, keď sa ku mne priblížil, obrazovka mi trochu stmavla, opravte to. Ale aj tak ťa opúšťam na PÄŤ HVIEZDIČKÁCH!!!! ⭐ ⭐
Pred aktualizáciou je hra zadarmo, bez nákupu plnej hry a teraz si TREBA ZAKÚPIŤ PLNÚ HRU, ABY SI V NÍ ZAHRAL PLNÚ VERZIU!!!!
Nemôžem získať celú hru! Ak si kúpim plnú verziu, VYHODÍ TO VEĽA PENIAZOV! Aj keď si myslím, že ma rodičia zabijú, lebo si myslia, že míňam veľa peňazí. Vytvorte bezplatnú plnú verziu, nerešpektujte nováčikov. Tá hra mi chýba, dokonca ju hrám od roku 2017. A teraz skúšam všetky spôsoby, ako odomknúť plnú verziu. Pls urobte plnú verziu zadarmo!
Nejde mi to robiť faka načítať 😤😡😠😠🤬🤬😡😤😡😠🤬😡😤😠🤬 ale stiahlo, a k tomu mám nový mobil Samsung Galaxy S21
Hra je náročná aj na huawei p 20 lite
Nejde to
Skvělé hororové dobrodružné hry ⭐ Hraj už za pár minut ⭐ Česká podpora 365 dní v roce ⭐ Od hráčů pro hráče. ... TOP 100 Hello Neighbor.
Viborna hra.Keď som bol mladši tak som pozeraval jak to youtubery hraju teraz viem jak mam šetko prejisť.Aj viem že hrame za postavu Nick Rot
Grafika je dobrá, ale vždy, keď som zomrel, musel som si pozrieť reklamu a bola to táááák otravná, keby niečo, radšej som si zahral tipoff verzie, pretože aj tie majú menej reklám
Dobrá appka hlavne že je to zadarmo
Doteraz som to nehral, ale moja obrazovka sa kazila a prešla z čiernej na tvorcov hry a tak ďalej, ale počul som, že je to dobrá hra, skúsim to znova neskôr, nevadí, čakal som asi 15 minút a bohužiaľ stále nedovolil by mi to. Možno je to len moje zariadenie, ale momentálne si nie som istý