(iOS) Червячная Зона .io Онлайн Игра чит-код необмежену кількість балів
Feb 17, 2022 16:59:25 GMT -5
Post by micadampiade on Feb 17, 2022 16:59:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Червячная Зона .io Онлайн Игра ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Червячная Зона .io Онлайн Игра IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ Червячная Зона .io Онлайн Игра 2022 version ▞▞▞
Дуже хороша гра, я відчуваю себе хробаком
Мені не дуже подобається ця гра! Бути змією і збирати їжу дуже нудно. Я ставлю йому 1 зірку, тому що я не великий його шанувальник, і чи я згадав, що він нудний! Я кажу вам, не завантажуйте цю гру, це жахливо
тупа гра
Додайте командний режим для 4 гравців, де команди можуть змагатися з іншими командами
Я просто сподіваюся, що якщо я зміг їсти як 2 однакові бонуси одночасно, це продовжить час, коли він доступний. Люк, якщо 1 увімкнення корисно протягом 30 секунд, але я з’їв 2 однакові бонуси одночасно, то в цілому має пройти 60 секунд, перш ніж закінчиться. Я щойно помітив, що скільки б однакових бонусів я не з’їв, термін їх дії так легко закінчується. Сподіваюся, ви це враховуєте.
Ця гра дуже цікава гра, ця гра в автономному режимі, знати про цю гру приходять справжні гравці, гра дуже подобається
Мені не подобається ця гра тому, що я коли когось у ній вбиваю то відразу всі приходять і їдять уууусе. Тож робити 🙏🙏🙏будь -ласка так, щоб коли хтось когось убиває то іменно його здобич но не чиясь. Ну тіпа що хтось когось вбив то він ІМЕННО ВІН ЦЕ МОЖЕ З'ЇСТИ СВОЮ ЗДОБИЧ. Я гадаю ви мене зрозуміли. Якщо хтось зі мною згоден то поставите лайк. 👍👍👍
Дивовижна гра, але мені нудно, коли я багато граю, зараз це так нудно, але гра гарна
Чому вага хробаків знижується, хоча я їм багато їжі ..виправте це, будь ласка
Гра крута потрібно менше реклам
Привіт!😊, я просто хочу знати, "якщо ця програма дійсно багатокористувацька онлайн-гра", то чому? тому що кожного разу, коли я граю, список гравців завжди однаковий знову і знову🤔. Також, чи можете ви додати багатокористувацький режим Bluetooth або WLAN😢, я хочу грати зі своїми друзями та сестрою👩. Дякую, 😀 це все... 😙
Це те, що перша помилка в грі - це велика швидкість, друга помилка - багато реклами, яка мені не подобається
Майже все добре. Просто мені незрозуміла механіка підвищення рівня; наприклад: як нам оновити нашого черв'яка до іншого рівня (щоб ми могли купити скін, який ми хочемо), оновлення рівня зараховується на основі яких критеріїв, немає списку конкретних місій, які потрібно виконати, щоб отримати винагороду /оновити.
Це хороша гра, але у мене виникла проблема, коли я граю в це її журнал, але насправді не записую лише маленький журнал, тому я ставлю чотири зірки
Я люблю цю гру, але в ній так багато реклами.
Вау💖 я давно граю цю гру але вона заслуговує 5 ⭐
Дуже приємно
Worms Zone .io - Hungry Snake پرتحرک xaj
Повна залежність! У мене склалося враження, що я граю наживо проти інших гравців, але потім зміг грати, коли у мене не було зв’язку. Хоча я розумію, що мені не потрібен Інтернет або стільниковий зв’язок, це дещо позбавило від гострих відчуттів.
гра жахлива👎👎👎👎wormate io. краще
Так багато додань, що це смішно і дратує!! Не хочу більше в це грати.
Обідно коли стаєш дуже великим, а потім зменшується, я з 400 зменшується до 70, хоча їв багато
Застрягайте після оновлення, занадто багато реклами, це дає багато переваг для власника програми. Якщо ви хочете повернутися до головного меню, ми повинні дивитися рекламу або ми хочемо перезапустити гру. Тоді яка користь для гравця?
Чому немає паузи?? Що це за ігра, якщо не можна елементарно сходити в туалет, бо елементарно граєш.
Крут гра там черви як ето титани люд.Без ног без рук рекомендую ставлю 5 зірок
Класно але не зрозуміло як робить
Ця програма для мене це перебор вона ДУЖЕ СИЛЬНО КЛАСНА!♡
Дуже приємно бачити таку чудову гру 😊👍👍👍👍👍👍
Це дійсно весела гра, але реклама дійсно дратує, а іноді її важко контролювати. І я пропоную, коли гравець відкриває скриню (що потрібне для виконання завдання), робити варіанти чи вибір, тому що в скрині завжди є 250 монет, що не дивно, оскільки я виконую завдання щодня, а я просто приймаю 250 монет.
Добре, але іноді мені стає нудно
Ну так собі
Фу фу фу фу фу
Привіт, сер, будь ласка, оновіть безпеку гри, тому що хакери зламали вашу гру, і нове різдвяне оновлення дуже гарне, і, будь ласка, оновіть безпеку гри, дякую, але все одно гра дуже гарна
Фігня
Будь ласка, виправте проблему в цій грі та додайте, іноді не можна грати, додайте автоматично, будь ласка, виправте
Гралася,але якби не глючила.Бо часто буває так,що черв'ячок іншого гравця врізається в моє, а гіне протилежно мій. Хоча повинен загинути той, хто врізався в сусід.
Crab War: Idle Swarm Evolution Nuotykių dcfk
Worms Zone .io - Hungry Snake Akcijske igre hbtl
Гра супер
До багатьох оголошень. Я купую версію без реклами досі для багатьох оголошень. Також потрібна пауза. В іншому дуже гарна гра.
Просто така ерунда 0 з 10000000000000000000
Гра весела та реалістична. Але моя проблема в тому, що ця гра не зберігає мій прогрес, що все. Я грав у неї, і я отримую 20 рівень. Я вирішив увійти за допомогою FB, щоб зберегти свій прогрес, мені довіряли. Я думав, що ця гра збереже мій прогрес, але ні. Мене видалили гру через ненавмисне . І я поспішаю встановити його знову, я так боюся, що моя шкіра черв'яків втратить чи ні, і так, Це втрачено, я був так розчарований.
Вам це ніколи не набридає, але я ніколи не розумів номер області, і було б добре додати чати😜
Крута
Ця гра хороша.Але деякі додайте налаштування руху, будь ласка
Антитік 5642
ワームゾーン - 貪欲なヘビ アクション rcxk
Круто 😍😏😍🥰🥰🥰😍🥳🥳🤗😝🤪🤪🤬♥️👄🫁🫀🧠🤘🤟
Гра супер !
Я не можу побачити свій попередній коментар. Ви видалили це? Як я вже сказав, я заплатив за відсутність реклами. А через кілька місяців реклама знову з’явилася. Відразу після кожної гри реклама продовжувала з'являтися. І знову з’явилася кнопка «Без реклами», що означає, що мені потрібно її знову купити! Смішно!
Норм🌝
Дуже Класна Ігра Я її просто абажаю ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Як я її перший раз закачала то вона мені сподобалася