Post by micadampiade on Feb 17, 2022 17:05:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Bus Simulator : Ultimate સિમ્યુલેશન ius
Pisze ie że jest multiplayer A jednak trzeba płacić.
to dobrze, z wyjątkiem tego, że ciągle powtarzam, żebyś zaparkował idealnie, ale to niemożliwe
Naprawdę Gra jest bardzo fajna realistyczna poprostu jest picobello gracjas senioritta Gra ma fajną grafiką i jest jednak trochę normalna niż inne chodzi tu nawet tylko o to, że aż do tego, że nagle się sami ze sobą nie respią w środku busa, tylko sami do niego wsiadają tak też jest z Tym, że np klapy od walizek nagle się nie otwiera tylko to samomu trzeba je włączyć i to samo się płynnie otwiera się co przez tu mówić gra wibitna Polecam 👍😺
Brak polskiego języka
Uwielbiam symulator autobusu Ulmate, ponieważ autobus jest za daleko Autobus transportowy Wyglądam jak prawdziwy!!! Kocham tę grę!!! Ten autobus to światy transportu miejskiego Gry Zuuks Kocham Zuuks Gams Jesteśmy właśnie tutaj Kocham autobus Jak się stało Truck Simulator Ulmate Is That
Nie pozwoli mi zaparkować przy pierwszym terminalu. Nie mogę przejść do innego. Proszę to naprawić. To była świetna i relaksująca gra.
Ta gra jest zła, gdy zacząłem trasę, ekran zrobił się czarny v fajny błąd pl napraw to trudna prośba
Tyle czasu grałem aby sobie dokupic inny kraj i co????po pół roku gry dokupiłem rosję i koniec gry.......więcej się nie wgrała
Najlepsza gra, ale tryb parkowania bardzo zły. autobus nie parkuje na parkingu?
tracę cierpliwość, by „zaparkować idealnie”, nawet jeśli zaparkowałem idealnie.
Bardzo dobra gra bez nogi w tej grze najlepiej niż symulator autobusu Indonezja 🙂🙂🙂
gra jest świetna i fajna i nawet fana wswaliła się, ale o nie mało mohżesz najlepiej włączyć bo to kurs że masakra. Nie można tego kumam tego włączania do włączania
Ogólnie gra się dobrze, nie zacina się i sterowanie ok, tylko za mało się zarabia na trasach, niewiele tras do wyboru jeśli nie ma cierpliwości i nie się kasy. W moim przypadku przy drugim autokarze wynudziłem się i w przeciwnym wypadku.
Ponownie pojawił się komunikat „Wykryliśmy, że zmieniłeś ustawienia czasu”. Nie mam pojęcia, co to jest i nie zmieniałem żadnych ustawień czasu. 16.11.21: Po raz kolejny gra się zawiesiła. Wymuś zatrzymanie i ponowne uruchomienie telefonu nie rozwiązuje problemu. 30.11.21: Powrót do 3 gwiazdek. Mam wszystkich 120 kierowców i ponad 100 autobusów. Problem z zamrażaniem pojawia się, gdy wysyłam 80 kierowców. Może być problem z pamięcią (przy użyciu telefonu z systemem Android). Miło mieć więcej kierowców i zwiększyć maksymalną liczbę tras. Irytujące błędy nadal pozostają.
Ta gra jest dobra, ale trudno ją zaparkować
Bus Simulator : Ultimate Simulator xvg
Bus Simulator : Ultimate Simulacije gdqr
Gra jest fajna, ale nie mogę zaparkować na pierwszej misji, czy ktoś może pomóc. Na razie daję 3 gwiazdki, bo nie mogę dalej grać.
Rise of the Kings Παιχνίδια στρατηγικής xrh
Nie mogę dokończyć mojej trasy, bo się nie kończy. Zawsze pojawia się „Zaparkuj tutaj idealnie”. Napraw to, aby uzyskać lepsze wrażenia.
Napraw „zaparkuj tutaj idealnie”, próbowałem nawet parkować wstecz, ale nadal nic się nie dzieje?
gra była fajna, ale kiedy skończysz podróż i zamierzasz zaparkować autobus, po prostu powiedział, że zaparkuj autobus prawidłowo, nawet jeśli zaparkujesz go prawidłowo, nie odpowiada.
od nowej aktualizacji się i nie można włączyć medium graficznego
Nie mogę zaparkować autobusu na pierwszych poziomach. Widziałem, że gra ilke miała błąd parkowania. Więc jak tylko naprawisz błąd
Wkurwiające 😫😫😫😖😖 sterowanie grafa super.
premia i płatność są mniej niechętne. trzeba grać bez końca, aby kupić nowy autobus
Spoko gierka powiem ze nie łatwo jest zarobić na autobus ale na tym polega ta gra
Gra jest fajna, ale dużo błędów, więc polecam naprawić błędy, ale poza tym gra jest fajna.
Napraw swój błąd parkowania, gry wymagają ponownego uruchomienia, aby pasażer wysiadł z autobusu. Oceni 5 gwiazdek, jeśli zostanie to naprawione.
gra taka sobie. nie poqiem że zła ale nie jest też za dobra. zła grafika i brakuje mi takich rzeczy jak np. zatytułowany przez policję, jeśli zrobisz się coś lepiej.
Hej, kocham buss simnator18 dis gra jest taka nie zła, więc mam von, kupuję fajny autobus, więc mam piosenkę na gorąco, laik nie symulator ciężarówki, wygrałem lepszą mapę, pls buss simonator, ok hau, nie mam więcej pieniędzy, nie chcę 295 k end i haf 286k możesz wyglądać lub .nie dostaję 5 gwiazdek mam haf dis game de pepo laik dis game end nie mam dobrego autobusu nie kopnę autobusu nie kopnę symulatora ciężarówki Fink mam haf dis game sooooo.end idę grać w bus simonator ok, idę do ciężarówki geve 1 gwiazdki i laik dis game i
fajna
Ta gra była niesamowitym autobusem graficznym, droga wszystko było niesamowite, ale wczoraj wyłączyłem się z gry, a dziś moja gra się nie zaczęła. Myślę, że to błąd, więc plz napraw pls.
Dlaczego ta gra sie tak dlugo instaluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!?__
Gra fajna ale bardzo długo się instaluje
Jestem zły. Właśnie straciłem 28,1 tys. Zamiast otrzymać zwrot pieniędzy, straciłem postawione pieniądze. Napraw teraz ten błąd, a zmienię stawkę.
Fajna aplikacja Aby powiedzieć, że ją uwielbiam, lubię również pasażerów z nią To zabawne, ponieważ bez pasażerów nie jest ciekawa, więc ją uwielbiam 1. Bardzo fajna 2. Ciekawa dla pasażerów 3. Fajnie z mandatami, jeśli jedziesz lekkim 4. Dobrze aplikacja 5. Nigdy nudne 6. Fajne z pakietami 7. Uwielbiam również inne gry 8. Fajne dostosowywanie rzeczy 9. Nigdy nie ma słabej sieci WIFI 10. Fajna gra i uwielbiam też moje inne gry
Po 2 godzinach, aż wreszcie zainstalowanyło🙄i to nie przez mój internet ani starość telefonu bo i internet dobry a telefon ma rok😐po był do tej gry wszystko mi zacinało itp. (dostęp do internetu) dlatego daje 1⭐
Wszystko jest dobrze, dopóki nie spróbujesz zaparkować, powinniście nauczyć się czegoś od symulatora autobusów Indonezja w zakresie miast i autostrad
nie polecam
v .
Sugeruję, aby nikt nie instalował tej aplikacji, dopóki idealny błąd parkowania lub błąd nie zostanie naprawiony, to najgorsza gra w historii 😡 nie bierz jej, idealna usterka parkowania jest tak zła, że nie możesz nic zrobić ani zdobyć żadnych pieniędzy, chyba że nadal oglądasz reklamy nie zdobądź go, dopóki błąd nie zostanie naprawiony!
bardzo fajna gra
Gra sama w sobie ok ale jest dużo błedów i bagów np radio nie działa boty jerzdzą jak chcą hamować rąd i mało skrzyżowań i modło by być wiecej przystanków mimo wszystko i mogliby dodać zapasy po danych powoatach jak jeździsz w polsce ogulnie to średnio
Mega fajna
Proszę naprawić błąd Mam idealnie zaparkować autobus, ale zawsze jest napisane "Zaparkuj idealnie tutaj" Nie mogę nawet zarabiać pieniędzy z powodu tego błędu, proszę naprawić swoją grę na śmieci
Byłaby to fajna gra ale podczas jazdy zacina i nie da się nin zrobić
Słabe po zatrudnieniu pracownika nie osiągnięcia nic zrobić